01 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1-4-2012

                            Αχαρνές, 1-4-2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ  
Καταγγέλλουμε την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ και τη Διοίκηση του ΕΚΒΑΑ που μεθοδεύουν την ολοκλήρωση της διάλυσης του ΙΓΜΕ
·        Με την απόσυρση του άρθρου που παρέτεινε την εξαίρεση αριθμού υποστηρικτικού προσωπικού, με αποτέλεσμα να απολύεται το σύνολο του
·        Με τη σύγκληση του Δ.Σ. του ΕΚΒΑΑ την Τετάρτη 4/4 προκειμένου να επικυρώσει  τις μαζικές απολύσεις
Οι εργαζόμενοι του ΙΓΜΕ κλιμακώνουν τον αγώνα τους, προκειμένου να υιοθετηθεί τροπολογία, που είχε προωθηθεί στο άρθρο που αποσύρθηκε, για να διασφαλιστεί η παραμονή του υποστηρικτικού προσωπικού του ΙΓΜΕ και την αναβολή του Δ.Σ. του ΕΚΒΑΑ για να μην απολυθούν προεκλογικά και παραμονές του Πάσχα 130 εργαζόμενοι. Την Δευτέρα 2/4/2012 στις 12.30 το Συνδικάτο πραγματοποιεί αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΚΑ (Μεσογείων 119)
Καλούνται όλοι οι Φορείς που είχαν δηλώσει την συμπαράσταση τους, συντονιστικό, συνδικάτα, επιστημονικοί φορείς, κόμματα σε συμπαράσταση και  τα ΜΜΕ να προβάλουν τον αγώνα μας που συνεχίζεται.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΓΜΕ
Το ΔΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το συνδικάτο του ΙΓΜΕ αγωνίζεταιγια να σώσει το υποστηρικτικό προσωπικό το οποίοδεν μας εξηγεί πως επιλέχθηκε και απο ποιούς,και συγχρόνως αναφέρει και τα 130 ατομα σαν το κερασάκι στην τούρτα. Πρόεδρε του συνδικάτου η ολοι ή κανένας. Ολα ταλλα ειναι μη αποδεκτά απο τους εργαζόμενους.Και κατι άλλο πρόεδρε δημοσίευσε τα ονόματα ολων αυτών που απαρτήζουν το αλλο συνδικάτο μαιμού το ΣΕΠΕ πωςτολένε.Χαγιου γράψε τ ονόματα ν τα ξέρουμε.