16 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2012



Αχαρνές, 16/11/2012
                                                             
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2012 
ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΄73

Συνάδελφοι, -ισσες,
Σας καλούμε σε αγωνιστική μαζική συμμετοχή μαζί με όλο το λαό, στην πορεία του Πολυτεχνείου για να βροντοφωνάξουμε τα συνθήματα του Νοέμβρη για ψωμί – παιδεία  - ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία που γίνονται τραγικά επίκαιρα στις μέρες μας, με την επιβολή του 3ου μνημονίου με βάσει τις αποφάσεις  ΕΕ και ΔΝΤ.
Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και του λαού θα πρέπει να ανακόψουν το πέρασμα της πιο αντιλαϊκής πολιτικής, όλων των μνημονίων, της δανειακής σύμβασης και των πολιτικών δεσμεύσεων που την συνοδεύουν.
Η συγκυβέρνηση των τριών πολιτικών δυνάμεων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) με την βοήθεια της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής, στόχο έχει να δέσει ακόμη περισσότερο το λαό και τη χώρα στις επιταγές της τρόικας και των Ευρωληστών.
Απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, διαθεσιμότητες - απολύσεις στον Δημόσιο Τομέα, εξοντωτικές μειώσεις μισθών και συντάξεων, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων και εργατικών δικαιωμάτων, φοροεπιδρομή στα λαϊκά στρώματα, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και υπηρεσιών είναι οι άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης.
 Οι έγγραφες δεσμεύσεις που πήρε η τρόικα αποτελούν την πρωτοφανή ιταμή απαίτηση των επικυρίαρχων της Ε.Ε. απλώς επιβεβαιώνει την κατάργηση της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας που δεν ορίζει πλέον την οικονομική της πολιτική.
Η περίφημη κρίση «χρέους» που απειλεί τώρα όλη σχεδόν την Ευρωζώνη είναι η περίτρανη απόδειξη ότι Ευρώ και Ε.Ε. εξοντώνουν τους εργαζομένους και αποτελούν τις αλυσίδες των λαών και τους νεκροθάφτες της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ  - ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ
Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :  ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Προσυγκέντρωση Σάββατο 17 Νοέμβρη 15.30 στην Κοραή
Τα παραρτήματα του Συνδικάτου θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στις αντίστοιχες πρωτεύουσες των νομών.

                                                                    

                                                        Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: