03 Οκτωβρίου 2016

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 3-10-2016 ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ


Αχαρνές, 3-10-2016

Α.Π. 165/6.2

                                           Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ


ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Το Συνδικάτο εργαζομένων ΙΓΜΕ θεωρεί απαράδεκτη τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους απόμαχους της εργασίας που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στον Πρωθυπουργό της χώρας με συνθήματα όπως «Αγώνας για να ζήσουμε - Αποκατάσταση των συντάξεων - Δημόσια Δωρεάν Υγεία».
Αντί να συναντήσουν τον Πρωθυπουργό συνάντησαν τα γκλομπς και τα χημικά των ΜΑΤ όπως ακριβώς συνέβαινε και με τις προηγούμενες Τροϊκανικές κυβερνήσεις!
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, για την τρομοκρατική απάντηση προς τους συνταξιούχους και τη διαρκώς αντεργατική στάση της προς όλους εκείνους που θέλουν να αντισταθούν στην αντιλαϊκή πολιτική τους που καταδικάζει τους συνταξιούχους και στέλνει τη νέα γενιά στην ανεργία.
Η Κυβέρνηση προφανώς θέλει να στείλει ένα «μήνυμα» σε όσους αγωνίζονται να μην τολμήσουν, διότι τους περιμένει η ίδια βαρβαρότητα για να μπορέσει να περάσει «ανενόχλητη» όλους τους αντεργατικούς νόμους που ετοιμάζεται να ψηφίσει, δίνοντας ακόμη περισσότερα κέρδη στο μεγάλο κεφάλαιο!
Συντασσόμαστε με τα συνθήματα των συνταξιούχων που φώναξαν σήμερα εναντίον της Κυβέρνησης και καλούμε όλη την εργατική τάξη σε συντονισμένη αντίσταση για να μην περάσει κανένα αντεργατικό νομοσχέδιο!

«Με ρόπαλα και ματ χτυπάτε τους εργάτες και στα αφεντικά κάνετε τις πλάτες»

«Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει»


Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: