11 Μαΐου 2017

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του ΙΓΜΕ από το ΣΕΚΑΠΕ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Απόφ. Πρωτοδικείου Αθηνών 7612/30-12-2002 Αριθμός 721751/03 (ΑΦΜ:999626549 ΔΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ)
Έδρα: 19οχλμ. Λεωφ. Μαραθώνος, 190 09 Πικέρμι Τηλ.: 210.66.03.000 Φαξ:210.66.03.301



Πικέρμι,10 Μαΐου  2017

Αρ. Πρωτ: 414


Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του ΙΓΜΕ

Οι εργαζόμενοι του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), όλα αυτά τα μνημονιακά  χρόνια, δίνουν σκληρό αγώνα υπεράσπισης και επιβίωσης του οργανισμού  τους. Για μια ακόμη φορά, βρίσκονται σε πολυήμερες κινητοποιήσεις (εδώ και έξι εβδομάδες) ζητώντας να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του ΙΓΜΕ, να προχωρήσουν τα ερευνητικά έργα που του έχουν ανατεθεί και να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους. Ζητούν να αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί του Ινστιτούτου που έχουν δεσμευτεί για οφειλές προς πρώην εργαζομένους του και να ρυθμιστούν τα οφειλόμενα προς αυτούς, όπως και να διοριστεί νέα διοίκηση μιας και η προηγούμενη παραιτήθηκε υπό το βάρος αυτών των προβλημάτων.
Ως εργαζόμενοι στο ΚΑΠΕ, έχοντας βιώσει ανάλογες περιστάσεις (χωρίς διοίκηση – καταβολή δεδουλευμένων μισθών, έργων και επιχορήγησης) κατανοούμε σε μεγάλο βαθμό αυτόν το δίκαιο αγώνα και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας.
Καλούμε, με όση δύναμη διαθέτουμε, την πολιτική ηγεσία να δώσει λύση για την επαναλειτουργία του ΙΓΜΕ, να ορίσει διοίκηση, να καταβληθούν τα δεδουλευμένα του προσωπικού αλλά και να αντιμετωπιστούν τα άμεσα οικονομικά προβλήματα που έχουν ανακύψει.
Ευχόμαστε και είμαστε σίγουροι, ότι παρά τις συνεχείς προσπάθειες απαξίωσης, συρρίκνωσης, διάλυσης ή και κατάργησης του το ΙΓΜΕ, με τον αγώνα των εργαζομένων του και τη συμπαράσταση όλων μας,  θα παραμείνει ζωντανό  και θα συνεχίσει το έργο του ως ο δημόσιος φορέας για τη γεωλογική και μεταλλευτική έρευνα.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Η Γενική Γραμματέας



Sfragida_SouraSfragida_Soura


Κώστας Σολωμός
Ουρανία Σούρα



Δεν υπάρχουν σχόλια: