23 Μαΐου 2017

Καταγγελία του ΠΑΜΕ για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΓΜΕ

ΠΑΜΕ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Μέλος της Παγκόσμιας συνδιακλιστικής Ομοσπονδίας (Π.Σ.Ο.) 
Αγ. Φιλοθέης 5β,  105 56 Aθήνα
Τηλ. 210 3301842,210 3301847,210 3833786   Fax  210 3802 864
23/05/17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η φασιστική-εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής έδωσε μια ακόμα φορά τα διαπιστευτήρια της ως εχθρός των εργατικών αγώνων.
Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, μέσω της οποίας, επιτίθεται στους αγώνες των εργαζομένων του ΙΓΜΕ και του συνδικάτου τους για την προστασία των θέσεων εργασίας και των μισθών τους. 
Οι υπόδικοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής απέδειξαν ξανά το ρόλο τους, εξυπηρετώντας τα σχέδια του μεγάλου κεφαλαίου και σε αυτόν τον κλάδο που θέλει να βάλει στο χέρι, αλλά  και των Κυβερνήσεων και των αντεργατικών πολιτικών διαχρονικά. Εχθρός τους είναι οι αγώνες του εργατικού-λαϊκού κινήματος.
 Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του ΙΓΜΕ, που με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης κατήγγειλαν τον ρόλο της Χρυσής Αυγής και συνεχίζουν τον δίκαιο αγώνα τους.
Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να καταγγείλουν τη νέα αυτή πρόκληση της Χρυσής Αυγής και να εκφράσουν την Αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους του ΙΓΜΕ.
Να γενικευτεί η καταγγελία και η απομόνωση της Χρυσής Αυγής σε κάθε χώρο δουλειάς.

§  Την επίθεση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής στους εργαζόμενους στο ΙΓΜΕ, καταδικάζουν ακόμη το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, τα ναυτεργατικά Σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης» και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λάρισας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: