ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

25 Μαΐου 2017

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλλει τους φασίστες-εγκληματίες της Χρυσής Αυγής για την επίθεση στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΓΜΕ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 629/69 ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΣΕΕ          ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1910
Εργατικής Πρωτομαγιάς 6 Λάρισα – Τηλέφωνο  2410 250708,  FAX 2410 257758
email: ergkelar@otent.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25/5/2017

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ  ΙΓΜΕ

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλλει τους φασίστες-εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, που αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το μίσος τους προς το ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, επιτέθηκαν στον Συνδικάτο των Εργαζομένων στο ΙΓΜΕ με ερώτηση στη Βουλή, επειδή όπως «καταγγέλλει» εξυπηρετεί μικροπολιτικά και ιδιοτελή συμφέροντα και ζητάει από την κυβέρνηση να πάρει μέτρα εναντίον του.
Η επιλογή του συνδικάτου εργαζομένων στο ΙΓΜΕ, δεν έγινε τυχαία, αφού αγωνίζεται σταθερά για να υπάρχει το Ινστιτούτο Γεωλογικών Μελετών, το οποίο η σημερινή, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν και έχουν σκοπό να το κλείσουν για να περάσει η μελέτη και η έρευνα του ορυκτού πλούτου της χώρας στα χέρια των μονοπωλίων.
Ο αγώνας των εργαζομένων για να μην χάσουν την δουλειά τους, για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, που αποκαλύπτουν τα σχέδια για το ξεπούλημα του γεωλογικού πλούτου της χώρας, είναι εμπόδιο στα αφεντικά των ναζί της Χρυσής Αυγής.  
Το ΕΚΝΛ, είναι αλληλέγγυο στον αγώνα των εργαζόμενων στο ΙΓΜΕ που με ομόφωνη απόφαση στη γενική συνέλευση τους καταδίκασαν την επίθεση των ναζιστών υπόδικων της Χρυσής Αυγής.
Οι ναζί της Χρυσής Αυγής, πρέπει να απομονωθούν απ’ όλους τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, γιατί είναι ο πιο ύπουλος και ορκισμένος εχθρός τους, αφού υπηρετεί με νύχια και με δόντια τα αφεντικά και επιτίθεται λεκτικά και με δολοφονικές επιθέσεις στους ταξικούς συνδικαλιστές και συνδικάτα, όπως στο Πέραμα και σε άλλες περιπτώσεις.Δεν υπάρχουν σχόλια: