13 Ιουνίου 2017

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΚΑ 13/6/2017


ΕΚΑ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

Αρ. Πρωτ.:962                                                       Αθήνα, 13/06/2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας στηρίζει τους δίκαιους αγώνες του Συνδικάτου του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών και ειδικότερα την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία και την Απεργιακή Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στις 11 π.μ.

Το ΕΚΑ θα βρίσκεται εκεί, στην προσπάθεια των συναδέλφων εργαζομένων του ΙΓΜΕ να συναντήσουν τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, αφού μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακή η αδιαφορία που έχουν επιδείξει οι υπουργοί Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Εργασίας και Οικονομίας.

Η προσφορά του ιστορικού ΙΓΜΕ είναι πολύτιμη και προκειμένου να μην χαθεί η τόση συσσωρευμένη τεχνογνωσία του ΙΓΜΕ, ζητούμε κι εμείς από την πλευρά μας να οριστεί επιτέλους νέα Διοίκηση ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Επιπλέον η Κυβέρνηση πρέπει να μιλήσει ανοιχτά σχετικά με τα σχέδιά της για το μέλλον του ΙΓΜΕ.

Το ΕΚΑ καλεί τα Σωματεία μέλη της και τους πολίτες του Λεκανοπεδίου της Αθήνας να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των συναδέλφων δίνοντας δυναμικό παρόν στην Απεργιακή Συγκέντρωση στην Βουλή, την Τετάρτη 14/6/2017 στις 11 π.μ..

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: