ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

28 Ιουνίου 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΙΓΜΕ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  Ι.Γ.Μ.Ε.

28 Ιουνίου 2017


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΙΓΜΕ
Συναδέλφισσες συνάδελφοι,
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  Ι.Γ.Μ.Ε. σας παρουσιάζει τα ψηφοδέλτια της όπως τα ολοκλήρωσε η Κ.Ε.Ε.
Έχει μεγάλη σημασία για μας αν είναι δυνατό να εκλεγούν και οι τρεις υποψήφιοι στο ΔΣ για να έχει λόγο και δύναμη στην περαιτέρω λήψη αποφάσεων που θα είναι κατά κύριο λόγο ο πολιτικοσυνδικαλιστικός προσανατολισμός της κατεύθυνσης του Συνδικάτου μας.
Επίσης μεγάλη σημασία έχει η εκλογή υποψηφίων μας στα δευτεροβάθμια όργανα ΕΚΑ – ΟΜΕ, όπου η αλλαγή των συσχετισμών προς την ταξική κατεύθυνση, θα βοηθήσει το κίνημα να απαλλαγεί από τον εργοδοκυβερνητικό συνδικαλισμό των πλειοψηφιών που κατέχουν ακόμα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια όργανα.
 Ήδη ο εκλεγμένος στην ΟΜΕ από το 2014 με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ, μέλος μας, Δημήτρης Μπάτης συνέβαλε σημαντικά, αν και μειοψηφία να αλλάξει η «δημοσιοσχετίστικη» νιοτροπία και να γίνει η ΟΜΕ αγωνιστικότερη στην ταξική αλληλέγγυα κατεύθυνση. Αυτό το βλέπουμε και από την βοήθεια που δίνει πιο πολύ από ότι στο παρελθόν στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΓΜΕ. Αλλά και οργανωμένα και ΟΜΟΦΩΝΑ η ΟΜΕ βοήθησε σωματεία μας στην Φωκίδα να αντισταθούν και να ξεπεράσουν εργοδοτικές επιθέσεις με τιμωρίες συνδικαλιστών, επιλεκτικές μειώσεις μισθών, απολύσεις, αλλά και επιθέσεις από εργοδοτοκυβερνητικούς συνδικαλιστές που ήθελαν με «νταηλίκι» να πάρουν το Σωματείο, προκαλώντας πρόωρες  …εκλογές! Δεν τα κατάφεραν και η ΟΜΕ ήταν στο πλευρό τους σε όλες τις μάχες! Επίσης είναι πολύ κοντά στην υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ με τον ΣΜΕ
Για το ΕΚΑ από το Συνδικάτο συνολικά εκλέγεται μόνο ένας υποψήφιος. Για την ΟΜΕ εκλέγονται 5.

Τα ψηφοδέλτια της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΙΓΜΕ:
Δεν υπάρχουν σχόλια: