11 Ιανουαρίου 2018

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΙΓΜΕ 
11/01/2018
Συναδέλφισσες συνάδελφοι, 

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.

«Κάτω τα ξερά σας από την απεργία» το μήνυμα που στέλνουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Σωματεία ανταποκρινόμενα στο αγωνιστικό κάλεσμα του ΠΑΜΕ και απαιτώντας την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου.
Σας καλούμε σε μαζική, μαχητική, αγωνιστική ενάντια στην κυβέρνηση, που φέρνει ένα νέο πολυνομοσχέδιο - φωτιά τις επόμενες μέρες, για να πάρει μια δυναμική απάντηση από την παρουσία μας στις κινητοποιήσεις και την αυριανή απεργία.
Υλοποιούν κατά γράμμα τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων "δημοσιονομικής προσαρμογής", αλλά και καταστολής των εργατικών - λαϊκών αγώνων, με προμετωπίδα το χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία, την επέκταση των πλειστηριασμών, δουλεύοντας για την προστασία της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.
Η αρχή των αγωνιστικών παρεμβάσεων έγινε την Τρίτη από ταξικά Συνδικάτα του ΠΑΜΕ, με την κινητοποίηση και την παρέμβαση στο υπουργείο Εργασίας στην Αθήνα και τις κινητοποιήσεις που έγιναν σε άλλες πόλεις. Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και σε πολλές άλλες πόλεις.
Βγαίνουμε από αύριο στους δρόμους του αγώνα, αγνοώντας την αποχή της ΓΣΣΕ και του ΕΚΑ που περιορίζονται μόνο στο συλλαλητήριο της Δευτέρας, αποδεικνύοντας πόσο ξεπουλημένοι είναι στα αφεντικά και την κυβέρνηση.

Η ΟΜΕ μας καλύπτει για την αυριανή απεργία αρνούμενη να συμμετέχει στον εργοδοτοκυβερνητικό συνδικαλισμό.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Προσυγκέντρωση για τους συναδέλφους από ΙΓΜΕ
Χαλκοκονδύλη και Πατησίων ώρα 11.15πμ

Το αγωνιστικό ραντεβού ανανεώνεται για τα συλλαλητήρια το απόγευμα της Δευτέρας 15 Γενάρη σε όλη τη χώρα.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΙΓΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: