30 Νοεμβρίου 2018

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ «ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ»….

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΙΓΜΕ

30/11/2018
ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ «ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ»….
Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους εκλεγμένους Συνδικαλιστές και Παρατάξεις, ότι το εκλογικό αποτέλεσμα του Ιούλη 2017, εκλέχτηκε μια αντιπροσωπευτική διαπαραταξιακή Εκτελεστική Γραμματεία με περιπετειώδη τρόπο, που θα έπρεπε να επέμβει η δικαιοσύνη για να λύσει το αυτονόητο, δηλ να εφαρμοστεί το καταστατικό που το ψηφίσαμε 4 φορές από το 2008-2016. Η κεσι παραβιάζοντας το καταστατικό «δημοκρατικά» κατέλαβε το πρώτο 20ημερο και τις 5 θέσεις.
Άρα οι εκλεγμένοι στην Ε.Γ. είναι υποχρεωμένοι να παραβρίσκονται σε όλες τις συναντήσεις με πολιτικούς παράγοντες, διότι έτσι ψήφισαν οι εργαζόμενοι και θα πρέπει να πράξουν το καθήκον τους, είτε αρέσει στο «προεδρείο», είτε όχι. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να απουσιάζουν από αυτή την κρίσιμη συνάντηση. Το «προεδρείο» της κεσι δεν είναι ούτε αρχηγοί ούτε κουμανταδόροι. Ας γίνουν λοιπόν τα δέοντα!
Με τα δικηγορικά γραφεία ήδη ξέσπασε αντιπαράθεση με το Συνδικάτο, γεγονός το οποίο μας προσβάλει όλους μας. Δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτό τον θλιβερό πόλεμο, αλλά προκειμένου να σώσουμε το κύρος του Συνδικάτου προειδοποιούμε:
1.      Κανένας συνάδελφος να μην συμμετάσχει σε αυτό το ύποπτο και ύπουλο γκάλοπ-κάλεσμα.
2.      Κανένας να μην δεχτεί οποιαδήποτε «πριμοδότηση» από το Συνδικάτο για αυτή την βρώμικη αγωγή. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν όταν πληρώναμε δικηγόρους ή Καθηγητές για γνωματεύσεις, συμπληρώναμε τα πόσα με έκτακτη εισφορά. Ο καθένας ας πάρει την ευθύνη του για ότι κάνει δικαστικά και να πληρώσει το ανάλογο κόστος στον δικηγόρο του.
3.     Άμεσο πρόγραμμα πιεστικών κινητοποιήσεων να αποτραπεί η μεγαλύτερη ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΓΜΕ με έλευση του εκτρώματος «ΕΑΓΜΕ»...
4.      Ανατροπή συσχετισμών στις αποφάσεις για να σταματήσει η κεσι να χρησιμοποιεί μια πλειοψηφία συναδέλφων ως «πλάτες» στις βρώμικες δουλειές που διαβουλεύεται.
5.     Να μην ξανατολμήσουν να πάνε μόνοι τους Πρόεδρος – Γραμματέας σε συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα, αλλά και δικηγόρους. Αν το ξανά-πράξουν να διαγραφούν από αυτό το Συνδικάτο.
6.     Να ξεκαθαρίσουν οι σεπίτες που είναι διπλοεγγεγραμμένοι και στα δυο σωματεία, που τελικά θέλουν να είναι μέλη, μεταξύ αυτών και ο Γ. Γρ. του Συνδικάτου.
 ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2017 ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!!!

ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΚΕΣΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ «ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ» ΜΑΣ!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ «ΚΥΡΙΟΙ»….

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΙΓΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: