13 Φεβρουαρίου 2024

ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Κ.Α. 14/2/2023

 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

(ΑΝΑ.Σ.Α.)

 

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ  Ε.Κ.Α.

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,

Τα αποτελέσματα των εκλογών για το Δ.Σ. του Συνδικάτου, την 6η Φλεβάρη 2024, ανέδειξαν την αγωνία των συναδέλφων για το μέλλον του Ινστιτούτου, καθώς και την απογοήτευσή τους από την εργοδοτική στάση της απελθούσας πλειοψηφούσας παράταξης σε όλα τα εργασιακά θέματα. Ανέδειξαν την εμπιστοσύνη τους στην ΑΝΑΣΑ, που ανέβηκε περίπου 12 ποσοστιαίες μονάδες (44.62%) σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές της 1ης Νοέμβρη του 2021 και κατακτά τις 5 από τις 11 έδρες στο ΔΣ του Συνδικάτου!

Για την Ο.Μ.Ε. η παράταξη μας ήρθε πρώτη με 52%, και κατακτά  3 από τις 5 έδρες που εκλέγουμε ως Συνδικάτο.

Για τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΕΑΓΜΕ λάβαμε 41,22%, αύξηση περίπου 12 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τις εκλογές της 1ης Νοέμβρη του 2021. Παρότι, δεν εκλέχτηκε από την παράταξη μας ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΕΑΓΜΕ σε μια πολύ κρίσιμη θέση, η ΑΝΑΣΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να ασκεί συνεχή έλεγχο στον εκλεγμένο εκπρόσωπο από την ΚΕΣΙ.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε τον εκπρόσωπο των εργαζομένων να πουλάει το ΙΓΜΕ και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων και να δρά ως κομμάτι του εργοδοτοκυβερνητικού  μηχανισμού.

Για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΕΙΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στα κεντρικά του ΙΓΜΕ στις ΑΧΑΡΝΕΣ, η παράταξή μας κατακτά 2 από τις 3 έδρες και εκλέγονται από την παράταξη μας, η Τσαμάκη Ρούλα και ο Κοντοδήμος Κωνσταντίνος.

Εκκρεμεί μια τελευταία ΜΑΧΗ εκλογών που θα δοθεί αύριο Τετάρτη 14/2/2024 στα κεντρικά του ΙΓΜΕ στις ΑΧΑΡΝΕΣ, για τους εκπροσώπους στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ.

Αυτό συνέβη διότι στις εκλογές της 6ης Φλεβάρη 2024 αποδείχτηκε στην καταμέτρηση ότι στα ψηφοδέλτια της ΑΝΑΣΑ υπήρξε αστοχία στην εκτύπωση με ευθύνη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (τα μισά ψηφοδέλτια είχαν άλλα ονόματα άσχετα από αυτά που θα έπρεπε να είναι…).

Η δικαστικός αντιπρόσωπος αποφάσισε και σωστά να επαναληφθούν λόγω του μη νόμιμου, οι εκλογές αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 14/2/2024 και σε ώρες όπως ανακοίνωσε η Κ.Ε.Ε. 9:00 πμ έως 12:00. Αν θα υπάρξουν συνάδελφοι που ενδέχεται να καθυστερήσουν, οι εκπρόσωποι της παράταξης μας θα παρέμβουν για να μπορέσουν να ψηφίσουν όλοι οι συνάδελφοι.

Για εμάς η εκλογή αντιπροσώπων στο ΕΚΑ, σημαίνει αξιοποίηση των ψήφων των συναδέλφων για να μπορέσουν να εκλέξουν έντιμους συνδικαλιστές στο σημαντικό και μεγαλύτερο ιστορικό ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της ΧΩΡΑΣ, αλλά και έντιμους αντιπροσώπους στην ΓΣΕΕ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΑ (μέχρι 2 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο).

Η Ε.Γ. της ΑΝΑ.Σ.Α.

 

Επισυνάπτεται το ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ για το ΕΚΑ:

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Κ.Α.)

(Βάζουμε μέχρι 2 (δυο) σταυρούς προτίμησης).

 

1.  ΒΡΑΝΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2.  ΚΑΛΟΓΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

3.  ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΕΦΗ

4.  ΚΛΩΣΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

5.  ΚΟΙΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6.  ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

7.  ΜΠΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

8.  ΠΑΠΠΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

9.  ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

10. ΤΖΑΜΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

 

 

Υ.Γ.:

1. Σε περίπτωση λάθους περισσότερων σταυρών προτίμησης, το ψηφοδέλτιο δεν ακυρώνεται και αθροίζεται υπέρ του Συνδυασμού.

2. Αν ψηφίσουν 113 συνάδελφοι, οι αντιπρόσωποι για το ΕΚΑ για το Συνδικάτο θα είναι 2 και θα κατανεμηθούν οι έδρες βάσει της απλής αναλογικής του νόμου 1264.

 

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!!!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: