26 Απριλίου 2016

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26-4-2016


Αχαρνές, 26-4-2016

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΥΠΕΝ στις 13.00

Αγωνιστική κινητοποίηση διαμαρτυρίας αύριο στις 13.00 στο ΥΠΕΝ (Μεσογείων 119) για την μη προώθηση τροπολογίας στην Βουλή που θα έδινε πνοή ζωής στο ΙΓΜΕ για να μπορεί να λειτουργήσει στοιχειωδώς στο έργο του.
Η Κυβέρνηση για άλλη μια αφορά χάνει την ευκαιρία να δείξει ουσιαστικό ενδιαφέρον για το ΙΓΜΕ παρά τις ψεύτικες υποσχέσεις της.
Αρνείται να προχωρήσει στην υιοθέτηση για το ΙΓΜΕ σημαντικών λειτουργικών ρυθμίσεων (προσλήψεις, προμήθειες, μετακινήσεις προσωπικού κ.α.) με τον τρόπο που τα ρυθμίζει για άλλους ερευνητικούς φορείς στο νομοσχέδιο που συζητείται αυτές τις μέρες στην Βουλή.
Καλούμε τον Υπουργό ΥΠΕΝ κ. Σκουρλέτη να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες του παρέμβει άμεσα εδώ και τώρα, να αντισταθεί στα καταστροφικά σχέδια για το ΙΓΜΕ από αόρατες δυνάμεις και άλλους …θεσμούς και για να δώσει λύση ζωής για το ΙΓΜΕ.
Οι εργαζόμενοι του ΙΓΜΕ δεν θα ανεχθούν τον αφανισμό του ΙΓΜΕ και θα παλέψουν σθεναρά να ανατραπεί η επικίνδυνη αυτή κατάσταση που οδηγεί το Ινστιτούτο σε αφανισμό.
Καλούμε όλο το κίνημα, τα πολιτικά κόμματα και όλο τον Ελληνικό Λαό να συμπαραταχθούν στον Αγώνα μας για να συνεχίσει ΙΓΜΕ να επιτελεί το έργο του για να παραμείνει ο Ορυκτός Πλούτος στα χέρια του Λαού μας!
Καλούμε τα ΜΜΕ να προβάλουν τον δίκαιο Αγώνα μας!


ΤΟ ΔΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: