ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

15 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ


Αχαρνές, 15-3-2017
Α.Π. 40/6.2

ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Το Συνδικάτο ΙΓΜΕ καταδικάζει την τρομοκρατία από το σύστημα που προσπαθεί να φοβίσει τον κάθε εργαζόμενο που αντιστέκεται και Αγωνίζεται για τα εργασιακά δικαιώματα για την επιβίωση με αξιοπρέπεια.

Ήδη από το 2008 έως το 2012 το Συνδικάτο μας υπέστη από τις Διοικήσεις 15 μηνύσεις για «διατάραξη οικιακής γαλήνης» και καταδικάστηκαν με αναστολή 6 μήνες φυλακή 6 Συνδικαλιστές μας και οι δίκες συνεχίζονται...!

Στις 16 Μάρτη, η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη σέρνει εκ νέου σε δίκη 35 στελέχη του ΠΑΜΕ, προέδρων και μελών ΔΣ δεκάδων συνδικαλιστικών οργανώσεων, τα οποία μετά από συνεχείς αναβολές, τελικώς κρίθηκαν αθώα καθώς καταρρίφθηκαν στο σύνολό τους όλες οι σε βάρος τους κατηγορίες από την προηγούμενη κυβέρνηση Ν.Δ. και τον τότε υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση, γιατί προσπάθησαν να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του.

Το κατασκευασμένο κατηγορητήριο που επανέρχεται αφορά την κινητοποίηση που διοργάνωσαν στις 30/1/2013 ταξικές Ομοσπονδίες και Συνδικάτα στο Υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση ότι «το ασφαλιστικό σύστημα στηρίχτηκε σε ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις».
Μπροστά στις νέες απαιτήσεις των επιχειρηματικών ομίλων και στις διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης ΣΙΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και των θεσμών, επιδιώκεται να επιβληθεί σιγή νεκροταφείου στους κλάδους και στους χώρους δουλειάς. Άλλωστε ανάμεσα στα νέα αντιλαϊκά μετρά, βασική πλευρά της νέας συμφωνίας είναι το χτύπημα των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των εργαζομένων, του δικαιώματος στην απεργία.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΓΜΕ συμπαρίσταται στους Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ αλλά και σε όλους όσους αγωνίζονται με το κεφάλι ψηλά και απαιτούν την πλήρη οριστική και αμετάκλητη αθώωση τους, όπως και όλων των εργαζομένων που διώκονται για την αγωνιστική τους δράση!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, Η ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ!!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: