24 Μαΐου 2017

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής γοα την επίθεση στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΓΜΕ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ
ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ & ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Αρ. εγκρ. Κατ. 1449/84, Αρ. καταχ. Πρωτοδ. Αθηνών 12942 ειδ. 3908/ 2-7-84
ΕΔΡΑ:  ΑΘΗΝΑ,  ΟΔΟΣ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ  1,  ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ 2ος όρ.
SYNDICATE OF STRUCTURAL MATERIALS & CONSTRUCTION BUILDERS & EMPLOYEES
HEAD OFFICE ATHENS 1 VERANZEROU STREET KANIGGOS SQUARE 2nd  floor
ΤΗΛ. 210 3827.122 – 210 3827.181   FAX. 210 3827.496
                                                                                                                                                                           Αρ. Πρωτ. 4726                                                                                   Αθήνα: 24/05/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής που για πολλοστή φορά επιβεβαιώνει το ρόλο της ως τσιράκι της εργοδοσίας, με την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και με την οποία επιτίθεται στους αγώνες των εργαζομένων του ΙΓΜΕ.
Οι υπόδικοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, στα διαλείμματα των εκατοντάδων επερωτήσεων που κάνουν στη Βουλή για τη στήριξη των εφοπλιστών και  του μεγάλου κεφαλαίου, κάνουν ερωτήσεις προσπαθώντας να συκοφαντήσουν και να χτυπήσουν το εργατικό κίνημα. Οι εχθροί του εργατικού - λαϊκού κινήματος είναι ταυτόχρονα πιστοί υποστηρικτές αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος. Γι’ αυτό και τους αξιοποιούν τα αφεντικά ως μαντρόσκυλα για να «φυλάξουν» τα συμφέροντά τους, φτάνοντας ακόμα και σε εγκλήματα, θρασύδειλες πράξεις, απέναντι στους εργάτες που αγωνίζονται.
 Όμως, αν νομίζουν ότι έτσι θα ανακόψουν τους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική είναι βαθιά γελασμένοι.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του ΙΓΜΕ και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να απομονωθεί η Χρυσή Αυγή, όπως και οι φασιστικές-ρατσιστικές αντιλήψεις, σε κάθε χώρο δουλειάς.


           

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




Σ.ΛΙΤΣΑΣ
Γ.ΘΕΟΔΩΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: