23 Ιουνίου 2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ι.Γ.Μ.Ε. ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  Ι.Γ.Μ.Ε.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ
23 Ιουνίου 2017





Συναδέλφισσες συνάδελφοι,
η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  Ι.Γ.Μ.Ε. συμμερίζεται την έντονη ανησυχία των συναδέλφων για το αποτέλεσμα των εκλογών του Συνδικάτου και πώς θα συνεχιστεί η αγωνιστική του πορεία του κόντρα στο εργοδοτικό-κυβερνητικό ψηφοδέλτιο της ΚΕΣΙ. Γι΄ αυτό και μας παρότρυναν τουλάχιστον σε μια πιο ευρύτερη συνεργασία με συναδέλφους που συμμετείχαν στο Συνδικάτο όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και αγωνιστικότητα.
Η παράταξή μας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια συνεργασίας με όλους αυτούς τους συναδέλφους, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι κατεβαίνουμε στις εκλογές αυτές σαν ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και η απόφαση ετυμηγορίας ανήκει πλέον στους συναδέλφους που θα ψηφίσουν με γνώση και συνείδηση αφού μεταξύ μας γνωριζόμαστε πολύ καλά διότι μείναμε λίγοι.
Οι τρεις υποψήφιοι μας, Δημήτρης Μπάτης, Φώτης Παππάς και Χρήστος Βράντζας που συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ σε όλα τα όργανα θα δώσουν το μέγιστο της Αγωνιστικότητας τους απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια επικράτησης του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού, για να είναι η συνέχεια του Αγώνα μας Νικηφόρα ενάντια στην εγκληματική πολιτική Κυβέρνησης-ΕυρωΈνωσης- Τρόϊκας-επιχειρηματικών ομίλων απέναντι στο δημόσιο χαρακτήρα, το ρόλο και το έργο του Ινστιτούτου και στα δικαιώματα μας.
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  Ι.Γ.Μ.Ε. θα αντιπαρατεθεί κάθετα απέναντι στην εργοδοτική παράταξη ΚΕΣΙ που επικαλείται δήθεν την «Ενότητα και το καλό του ΙΓΜΕ» και θα διατηρήσει τις επιφυλάξεις και την κριτική της απέναντι στο «Ενιαίο» ψηφοδέλτιο που όπως τονίσαμε και σε προηγούμενη ανακοίνωση, δεν αφήνει να ξεχωρίζει «η ήρα από το στάρι» και να αποφασίσουν οι συνάδελφοι «με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν» σε μια κρίσιμη στιγμή για το ΙΓΜΕ και για όλους μας. Με την επαναφορά των παρατάξεων ελπίζουμε να επανέλθει η εμπιστοσύνη στο Συνδικάτο από όλους τους συναδέλφους και να συμμετέχουν ενεργά όλα τα μέλη με αγωνιστικότητα στο πρόγραμμα δράσης του Συνδικάτου που υπερψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ στην Γεν Συνέλευση (http://syndikatoigme.blogspot.gr/2017/06/blog-post_58.html) και δίνει Ελπίδα για Αντίσταση σε οποιαδήποτε επίθεση δεχόμαστε από την πολιτική ηγεσία που εξυπηρετεί το «σύστημα» εις βάρος μας.
Ευχόμαστε ειλικρινά καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους που συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές για να δώσουν την δύναμη της ψυχής τους στον Αγώνα για το ΙΓΜΕ και τα δικαιώματα μας και ευελπιστούμε ότι πλέον ο καθένας μπορεί να βγάλει συμπεράσματα από την πείρα του, να στηρίξει και να στηριχτεί στις συνεπείς ταξικές αγωνιστικές δυνάμεις  – του Π.Α.ΜΕ.- γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά μας.
ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  Ι.Γ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: