ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

02 Ιουνίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΓΜΕ

             
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.
ΒΥΡΩΝΑ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
«ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ»


ΨΗΦΙΣΜΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΓΜΕ

Η φασιστική - εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής έδωσε μια ακόμα φορά τα διαπιστευτήρια της ως εχθρός των εργατικών αγώνων. Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, μέσω της οποίας, επιτίθεται στους αγώνες των εργαζομένων του ΙΓΜΕ και του συνδικάτου τους για την προστασία των θέσεων εργασίας και των μισθών τους.

Οι υπόδικοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής απέδειξαν ξανά το ρόλο τους, εξυπηρετώντας τα σχέδια του μεγάλου κεφαλαίου και σε αυτόν τον κλάδο που θέλει να βάλει στο χέρι, αλλά και των κυβερνήσεων και των αντεργατικών πολιτικών διαχρονικά. Εχθρός τους είναι οι αγώνες του εργατικού - λαϊκού κινήματος.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισ/νής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους του ΙΓΜΕ που με ομόφωνη απόφαση της γενικής τους συνέλευσης κατήγγειλαν το ρόλο της Χρυσής Αυγής και συνεχίζουν το δίκαιο αγώνα τους.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Κοπριτέλης Απόστολος Γλαβίνα Σουζάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: