06 Ιουλίου 2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ι.Γ.Μ.Ε. ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο «ΕΝΙΑΙΟ» 6 Ιουλίου 2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ι.Γ.Μ.Ε.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο «ΕΝΙΑΙΟ»

6 Ιουλίου 2017

       
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
όπως τονίσαμε ξεκάθαρα από την πρώτη μας ανακοίνωση, γνωριζόμαστε πλέον όλοι καλά και έχουμε περάσει πολλά, για να επιτρέπουμε σε «εαυτούς και αλλήλους» να κρύβουν πίσω από τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Ενιαίο» απόψεις και τις θέσεις εκ διαμέτρου αντίθετες, αλλά και να αποδυναμώνουν το Συνδικάτο και τη δράση του στην προσπάθεια να «στρογγυλέψουν τα πράγματα» και να είναι και «με τον κλέφτη και με το νοικοκύρη».
Έτσι κάποιοι που μέχρι χθες έκαναν ό,τι μπορούσαν για να περάσει η αυταπάτη της «πρώτη φορά αριστερά», που επιτίθονταν σε όσους προειδοποιούσαμε ότι κυβερνώσα αριστερά χωρίς το λαό στην εξουσία είναι στήριγμα τους συστήματος, τώρα έρχονται και κρύβονται πίσω από αντικυβερνητικές κορώνες μέσα στο Ενιαίο.
Την ίδια ώρα αυτοί και άλλοι έβαζαν και βάζουν συνέχεια κωλύματα στην ανάγκη το Συνδικάτο να στηριχτεί και να στηρίξει τις αταλάντευτες αγωνιστικές ταξικές δυνάμεις – το Π.Α.ΜΕ., παρότι γνωρίζουν ότι το ΠΑΜΕ είναι ένας από τους σημαντικότερους συμμάχους του Συνδικάτου μας που βοηθάει εμπράκτως με τις αλληλεγγύες ταξικές δυνάμεις του όποτε το χρειαστήκαμε.
Κι όμως σήμερα παρά ποτέ είναι αναγκαίο να αποφασίσει ο καθένας με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει.
Όμως, το Ενιαίο δίνει άλλοθι σε κάποιους να ψαρέψουν ψήφους στα θολά νερά του χωρίς να αναλάβουν τις ευθύνες τους για όσα έκαναν και όσα κάνουν. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι, στη «λογική» του Ενιαίου, χωρούσε και η ΚΕΣΙ ανεξάρτητα αν για άλλους λόγους δεν ευδοκίμησε ο «γάμος»….
 Σε κάθε περίπτωση εμείς λέμε ξεκάθαρα και πάλι: Δεν βάζουμε στο ίδιο σακί Ενιαίο και ΚΕΣΙ ούτε όλους τους υποψήφιους του Ενιαίου.
Όμως στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε στο ΙΓΜΕ και γενικότερα, δε βοηθά αλλά φρενάρει την ανάγκη ενίσχυσης της δράσης του Συνδικάτου, η προσπάθεια κάποιων να περάσουν τη «λογική» του απολίτικου και του ουδέτερου και εντέλει να απαιτούν «μακριά από το Π.Α.ΜΕ και τις ταξικές δυνάμεις».
Η Αγωνιστική Αντίσταση ΙΓΜΕ σας καλεί να της δώσετε τη δύναμη για να δυναμώσει το Συνδικάτο.
Μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε τις σειρήνες της δήθεν ενότητας είτε αυτές ακούγονται από το εργοδοτικό κυβερνητικό ΚΕΣΙ, είτε από το υποτιθέμενο «Ενιαίο».
ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ
Δυναμώστε το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ με την ψήφο σας στην

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΙΓΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: