21 Απριλίου 2018

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τις προσπάθειες του Συνδικάτου ΙΓΜΕ




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


Κυρίες και κύριοι,
Αγαπητοί Σύνεδροι,
Για την Περιφέρεια Κρήτης τα περιβαλλοντικά ζητήματα, η διαχείριση των υδάτων, ο σχεδιασμός για τα απορρίμματα, η κατάσταση των φυσικών πόρων και του υπεδάφους αποτελούν ζητήματα μείζονος σημασίας.
Με δεδομένη μάλιστα τη στρατηγική θέση της Κρήτης στη Νοτιανατολική Μεσόγειο τα ζητήματα αυτά βρίσκονται στο προσκήνιο, επιζητώντας σε καθημερινό επίπεδο αποτελεσματικό σχεδιασμό και άμεσες εφαρμόσιμες λύσεις.
Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε ότι ο ρόλος του ΙΓΜΕ, είναι καθοριστικής σημασίας ως ένας φορέας που διαθέτει και τον θεσμικό ρόλο, αλλά προπάντων άριστο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, ικανό να παρέχει τις υπηρεσίες του, προς την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Για την ενδυνάμωση, όμως, του ΙΓΜΕ τα επόμενα χρόνια ως Περιφέρεια Κρήτης στηρίζουμε τις προσπάθειας των εργαζομένων σε αυτό, με στόχο τη συνέχιση της προσφοράς του στα κρίσιμα ζητήματα των αρμοδιοτήτων του.
Δυστυχώς, άλλων έκτακτων υποχρεώσεων δεν θα καταφέρω να παρευρεθώ στο σημερινό συνέδριό σας, με τη βεβαιότητα ότι αυτό θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την πορεία σας τα επόμενα χρόνια.

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση.
Καλή επιτυχία στις εργασίες σας.

Σταύρος Αρναουτάκης

Περιφερειάρχης Κρήτης
Περιφέρεια Κρήτης, Πλατεία Ελευθερίας, 71201, Ηράκλειο Κρήτης



Τηλ: +302813400300, +302813400305, Φαξ: +302810342588, e-mail: arnaoutakis@crete.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: