01 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ



Αθήνα, 31 – 8 -2011

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Του Συντονιστικού 
των Ομοσπονδιών ΠΟΣΠΕΡΤ και Ε.Ι.Ν.
και των Σωματείων
ΟΣΚ – ΙΓΜΕ – ΟΔΔΥ – ΕΟΜΜΕΧ - ΟΠΕΓΕΠ –ΕΘΙΑΓΕ 

Το Συντονιστικό ΠΟΣΠΕΡΤ και Σωματείων κοινωφελών Οργανισμών και φορέων του Δημοσίου, που βρίσκονται στο στόχαστρο κυβέρνησης – ΕΕ - ΔΝΤ για άμεση “κατάργηση, συγχώνευση και συρρίκνωση” μετά την ψήφιση της αντισυνταγματικής τροπολογίας, θα πραγματοποιήσει αύριο ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 10 πμ. ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ των Δ.Σ των Ομοσπονδιών και Σωματείων που συσπειρώνονται στο Συντονιστικό, πρώτα  στον υπουργό Οικονομίας κ. Βενιζέλο και κατόπιν στον υπουργό Δημ. Διοίκησης κ. Ρέππα.
 Η κυβερνητική επίθεση που γίνεται στο όνομα του «εξορθολογισμού» και της «δημοσιονομικής  πειθαρχίας» της Τρόϊκας, στόχο έχει να μεταφέρει αρμοδιότητες από το δημόσιο προς τον ιδιωτικό τομέα, να μετακυλίσει το κόστος παροχής των υπηρεσιών στους χρήστες και να περιορίσει δραστικά τον αριθμό των εργαζομένων σ΄ αυτούς τους φορείς, με άμεσες ή έμμεσες απολύσεις.

       ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ

Τα μέτρα και οι μηχανισμοί τους το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας εξοργίζουν και να μας πεισμώνουν. Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο αγωνιστικά και συντονισμένα απέναντι σε μια πολιτική που έχει βάλει στο στόχαστρό της τους εργαζόμενους , τους συνταξιούχους και τις οικογένειές τους.


ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ
ΘΑ ΤΟΥΣ «ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ»ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ


Το Συντονιστικό
Αθήνα 31-8-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: