ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

15 Νοεμβρίου 2013

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΓΜΕ

                                                                                                                  Αχαρνές  15/11/2013

                                                                                                                                  Α.Π. 253/7

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΓΜΕ

Σήμερα Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2013, το προεδρείο του Συνδικάτου ΙΓΜΕ «σύρθηκε» στα δικαστήρια με την κατηγορία “ ότι οι κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού και με κοινό δόλο με πράξεις αυτοδικίας” προχώρησαν στην λειτουργική κατάληψη των εγκαταστάσεων του ΙΓΜΕ στο Ολυμπιακό Χωριό, όταν η Διοίκηση του ΙΓΜΕ το 2009 καθυστερούσε μισθοδοσία και δώρα και  υπέσκαπτε τη λειτουργία και το κύρος του Ινστιτούτου για να το οδηγήσει με την συνδρομή των σημερινών Διοικήσεων και της συγκυβέρνησης στη ουσιαστική διάλυση.  Παράλληλα παραμένουν στο δικαστικό απυρόβλητο οι τότε διοικούντες εναντίον των οποίων είχε ζητήσει εισαγγελική παραγγελία το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ).
Είναι εμφανές ότι η τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει η σημερινή συγκυβέρνηση αλλά και  οι πιέσεις των Τροϊκανών στοχεύουν στο αίμα των δημοσίων υπαλλήλων και του αγωνιστικού συνδικαλιστικού κινήματος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΘΩΩΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ!!!

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ «ΞΑΝΑΣΕΡΝΕΤΑΙ» ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013 ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΓΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΙΓΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΟ Πρόεδρος                                                                           Ο Γ. Γραμματέας

                                                                                                                                                                          Χ. Σμυρνιώτης                                                                               Ε. Αραπογιάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: