15 Νοεμβρίου 2013


                                                     
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2013 
ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΄73

Συνάδελφοι, -ισσες,
Σας καλούμε σε αγωνιστική μαζική συμμετοχή μαζί με όλο το λαό, στην πορεία του Πολυτεχνείου για να βροντοφωνάξουμε τα συνθήματα του Νοέμβρη για
ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ  - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
που γίνονται τραγικά επίκαιρα στις μέρες μας, με την επιβολή βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων που απορρέουν από τα μνημόνια με βάσει τις αποφάσεις  ΕΕ και ΔΝΤ.
Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και του λαού θα ανακόψουν το πέρασμα της πιο αντιλαϊκής πολιτικής, όλων των μνημονίων, της δανειακής σύμβασης και των πολιτικών δεσμεύσεων που την συνοδεύουν.
Η συγκυβέρνηση των καταστροφικών πολιτικών δυνάμεων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) έχει στόχο να δέσει ακόμη περισσότερο το λαό και τη χώρα στις επιταγές της τρόικας και των Ευρωληστών.
Απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, διαθεσιμότητες - απολύσεις στον Δημόσιο Τομέα, εξοντωτικές μειώσεις μισθών και συντάξεων, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων και εργατικών δικαιωμάτων, φοροεπιδρομή στα λαϊκά στρώματα, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και υπηρεσιών, αλλά και υφαρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας που απειλείται με κατασχέσεις είναι οι άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης.
 Οι έγγραφες δεσμεύσεις που πήρε η τρόικα αποτελούν την πρωτοφανή ιταμή απαίτηση των επικυρίαρχων της Ε.Ε. επιβεβαιώνοντας  την κατάργηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας της χώρας που δεν ορίζει πλέον την οικονομική της πολιτική, εξαθλιώνοντας όλο και περισσότερο τον Ελληνικό Λαό   
Η περίφημη κρίση «χρέους» που απειλεί τώρα όλη σχεδόν την Ευρωζώνη είναι η περίτρανη απόδειξη ότι Ευρώ και Ε.Ε. εξοντώνουν τους εργαζομένους και αποτελούν τις αλυσίδες των λαών και τους νεκροθάφτες της Εθνικής Ανεξαρτησίας.
Με τον «Νόμο και Τάξη» με ΜΑΤ και δικαστήρια κατά του Συνδικαλιστικού Κινήματος προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να υποτάξουν το αγωνιστικό φρόνημα του Λαού για να μην μπορεί να «σηκώσει» κανένας εργαζόμενος κεφάλι και να διεκδικήσει τα δικαιώματα και την Ζωή που του την έκλεψαν!


Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ  - ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ
Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :  ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ


Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: