ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

01 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1-3-2017 Α.Π. 32/6.2

Αχαρνές, 1-3-2017
Α.Π. 32/6.2

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Συνδικάτο ΙΓΜΕ ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των Συνδικάτων Σωματείων και Ομοσπονδιών στην συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη 1 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Hilton» και την Πέμπτη 2/3 (6 μ.μ.) στα Προπύλαια και πορεία στο Χίλτον στο χώρο των «διαπραγματεύσεων» της Κυβέρνησης με τους «θεσμούς».
Κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ - ΣΕΒ ετοιμάζουν νέα επίθεση με νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, με κατάργηση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει, με νέα φοροληστεία. Όλα αυτά θα προστεθούν πάνω στα προηγούμενα μέτρα, οδηγώντας την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα σε απόγνωση.
Αυτό το τέταρτο μνημόνιο περιλαμβάνει νέες μειώσεις στις συντάξεις, νέα μείωση του αφορολόγητου, αύξηση των ομαδικών απολύσεων, νέες ακόμη πιο ελαστικές μορφές εργασίας, σφαγιασμό των συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων, διάλυση του δημόσιου τομέα ενέργειας και ολοκληρωτικό ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας.
Η κυβέρνηση επιχειρεί να εξαπατήσει για άλλη μια φορά προβάλλοντας δήθεν αντίμετρα στα μέτρα παρουσιάζοντάς τα ουδέτερα, όπως έλεγε και με το ασφαλιστικό ότι δε θα μειώνονταν οι συντάξεις. Κανείς δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα.
Καμία ανοχή στα ψέματα της κυβέρνησης. Όλοι στα Συλλαλητήρια σήμερα Τετάρτη 1 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Hilton» και αυριο Πέμπτη 2/3 (6 μ.μ.) στα Προπύλαια και πορεία στο Χίλτον.
Προσυγκέντρωση εργαζομένων και συνταξιούχων ΙΓΜΕ στην ανακαινιζόμενη Πινακοθήκη 6.30μμ


Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: