01 Μαρτίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΕ



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΕ 

Αθήνα 1/3/2018
Προς: ΔΣ ΟΜΕ
Κοινοποίηση: Σε όλους τους εργαζόμενους του ΙΓΜΕ
ΕΣΤΥ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σήμερα στις 12.10 περίπου, δέχτηκα τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο της ΟΜΕ, συν. Δημήτρη Καραγιάννη και μου είπε ότι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Γεν Γραμματέα του Συνδικάτου ΙΓΜΕ, Δημ. Γαλανάκη, με εξουσιοδοτεί μετά από συνεννόηση με όλα τα μέλη του ΔΣ της ΟΜΕ (επειδή ο ίδιος ή άλλο μέλος της ΟΜΕ δεν ήταν δυνατό να προλάβουν να έρθουν στην συνάντηση), να παραστώ ως εκπρόσωπος της ΟΜΕ στην συνάντηση που θα είχε το Συνδικάτο ΙΓΜΕ με εκπρόσωπο του ΥΠΕΝ για τα καυτά μας θέματα που παραμένουν άλυτα. Το δέχτηκα άμεσα και το θεώρησα μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπήσω την ΟΜΕ σε αυτή την κρίσιμη συνάντηση. Μου τόνισε δε, ότι αυτό το έκανε σαφές στον Γαλανάκη.

Όταν όμως ήρθε η στιγμή να ανέβουμε στο ΥΠΕΝ για την πραγματοποίηση της συνάντησης, ο Πρόεδρος και Γραμματέας του Συνδικάτου, αρνήθηκαν κατηγορηματικά την παρουσία μου στην συνάντηση….(!) Έκπληκτος ρώτησα γιατί δεν δέχονται την εκπροσώπηση της ΟΜΕ; Για να λάβω την «δημοκρατική» απάντηση ότι: «εμείς ζητήσαμε μόνο από το Προεδρείο και δεν δεχόμαστε ..απλά μέλη του ΔΣ…»

Χαρακτηριστικό είναι το παρασκήνιο που το έμαθα αργότερα, ο Γαλανάκης προσπάθησε να πείσει τον Χάρη Σμυρνιώτη να εκπροσωπήσει αυτός την ΟΜΕ, ο οποίος, προς τιμήν του αρνήθηκε κατηγορηματικά, αφού έτσι και αλλιώς εκπροσωπούταν ως μέλος ΕΓ του Συνδικάτου ΙΓΜΕ, αποδεικνύοντας την εντιμότητα και το ήθος του!
Πρωτοφανής απαράδεκτη, αλαζονική, απαξιωτική, φασίζουσα συμπεριφορά προς την ΟΜΕ από Βουγιουκαλάκη, Γαλανάκη στην ιστορική 41χρονη πορεία του Συνδικάτου μας!

Συνάδελφοι μέλη του ΔΣ της ΟΜΕ ζητώ στο προγραμματισμένο ΔΣ της ΟΜΕ που έχουμε την Δευτέρα 5/3/2018 να ενταχθεί το θέμα αυτό στην Η/Δ για συζήτηση και για σχετική απόφαση αντιμετώπισης της πρωτοφανής απαράδεκτης συμπεριφοράς προς την Ομοσπονδία μας από το προεδρείο του Συνδικάτου ΙΓΜΕ.

Καλώ επίσης κάθε έντιμο εργαζόμενο στο ΙΓΜΕ ή παράταξη ή συνταξιούχο να καταδικάσει το απαράδεκτο αυτό γεγονός.

Δημήτρης Μπάτης, μέλος στο ΔΣ της ΟΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: