10 Μαΐου 2019

Ο Σπύρος Χαλβαντζής μίλησε σήμερα με τους εργαζόμενους του ΙΓΜΕ στο Αμφιθέατρο, με την αποφασιστική επιβολή του Συνδικάτου!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΙΓΜΕ
10/05/2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σπύρος Χαλβαντζής μίλησε σήμερα με τους εργαζόμενους του ΙΓΜΕ στο Αμφιθέατρο, με την αποφασιστική επιβολή του Συνδικάτου!
Ο Σπύρος Χαλβατζής επισκέφτηκε σήμερα τους εργαζόμενους του ΙΓΜΕ και μίλησε στο Αμφιθέατρο, με τη επιβολή του Συνδικάτου, παρά την απαράδεκτη αντίρρηση της Διοίκησης, που ο αυταρχισμός της δεν πέρασε μπροστά στην ενωτική αποφασιστική απόφαση όλων των εργαζομένων και παρατάξεων!
Εξέφρασε στους εργαζομένους τις θέσεις του ΚΚΕ για τις επικείμενες Ευρωεκλογές και Εκλογές Τοπικής αυτοδιοίκησης, σε μια ομιλία εφ΄ όλης της ύλης και για όλα τα θέματα.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων που εργάζονται στις κεντρικές υπηρεσίες του ΙΓΜΕ στο Ολυμπιακό Χωριό Αττικής.
Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και προβληματισμός μέσα από τα ερωτήματα των εργαζομένων σχετικά με τις θέσεις του ΚΚΕ για τα εργασιακά, εθνικά, μεταναστατευτικό, προσφυγικό, για τον σοσιαλισμό, για την συμφωνία των Πρεσπών, τους κινδύνους από ενδεχόμενο Ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τον ρόλο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην εθνική ασφάλεια και τις οικονομικές καπιταλιστικές κρίσεις. Ιδιαίτερη κουβέντα έγινε για τα αίτια της κατάρρευσης της Σοβιετικής Ένωσης και τον ρόλο που έπαιξαν οι ηγέτες όπως ο Γκορμπατσόφ που υπέγραψε την διάλυση του σοσιαλιστικού κράτους.
Ο Σπύρος Χαλβατζής ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την παρουσία τους στην συζήτηση και τους κάλεσε να στηρίξουν το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, ακόμη και αν δεν συμφωνούν σε όλα ακόμη με το ΚΚΕ και τους έδωσε υπόσχεση ότι το ΚΚΕ ήταν είναι και θα παραμείνει πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και θα στηρίξει τους αγώνες τους για απαλλαγή από την παρούσα φαύλη κατάσταση που περνάει με την αλλαγή του νόμου, ο οποίος νόμος μεταξύ άλλων προσπαθεί να αφανίσει τα δικαιώματα των εργαζομένων, μειώνει τις οργανικές θέσεις από 1000 σε 220 και το χειρότερο ξεπουλιέται ο Ορυκτός Πλούτος στους επιχειρηματικούς ομίλους ντόπιους και ξένους.
 
Οι εργαζόμενοι του ΙΓΜΕ επίσης ευχαρίστησαν τον Σπύρο Χαλβατζή για την επίσκεψη στον εργασιακό τους χώρο και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες!


























Περισσότερες φώτο κατεβάζετε από εδώ:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΙΓΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: