29 Ιουλίου 2022

ΑΝΑ.Σ.Α.:Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΦΑΝΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ

 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

(ΑΝΑ.Σ.Α.)

Αχαρνές  29/7/2022

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ

Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΦΑΝΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΕΚΛΕΙΣΕ  ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ

 ΚΑΙ Ο ΑΜΕΤΡΟΕΠΗΣ «ΠΡΟΕΔΡΟΣ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,

Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ που ψηφίστηκε σήμερα τα ξημερώματα, υποτίθετο ότι θα πέρναγε η τροπολογία για την καταβολή των δεδουλευμένων μας. Τροπολογία δεν υπήρξε, η Βουλή έκλεισε και θα ξανά ανοίξει στις 36 Αυγούστου……..

Είχαμε την ύστατη ευκαιρία χθες με την κινητοποίηση να ανατρέψουμε το αρνητικό κλίμα, αλλά με ευθύνη του προέδρου δεν το κάναμε.

Χθες, που συντελέστηκε η πρωτοφανής για συνδικαλιστικό όργανο, αντικαταστατική ενέργεια του προέδρου, για ματαίωση απόφασης ΔΣ, σε αγαστή συνέργεια με την Διοίκηση.

Αφέλεια ή σκοπιμότητα;

Ο «έκπτωτος» (για εμάς πλέον) πρόεδρος με το θράσος που τον χαρακτηρίζει επικοινωνεί μέσω του email του Συνδικάτου, δίχως την ελάχιστη αιδώ, νομίζοντας πως ψιχαλίζει όταν νιώθει υγρασία περπατώντας στους διαδρόμους του Ινστιτούτου.

Θρασύτατα ψεύδεται λέγοντας περί χαμηλής συμμετοχής όταν οι περισσότεροι συνάδελφοι που ήταν παρόντες ήταν έτοιμοι να διεκδικήσουν αγωνιστικά τα δεδουλευμένα τους και αρκετοί συνάδελφοι ήδη είχαν ξεκινήσει με ιδία μέσα.

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ήταν αυτό που τάραξε να νερά και θορύβησε τον πρόεδρο και την Διοίκηση. Την «λύση» για την  κυβέρνηση την έδωσε ο Βουγιουκλάκης με την φασιστική ακύρωση της κινητοποίησης και από το μόνο «όργανο» που πήρε καθοδήγηση και έγκριση ήταν ο Γ.Δ/ντής της ΕΑΓΜΕ….

Η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει θερμά συγχαρητήρια στους Εφιάλτες Βουγιουκαλάκη, Τσελεπίδη, Ξηρόκωστα οι οποίοι μαζί με τα αφεντικά τους χθες κατάφεραν το απρόσμενο: ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΝ, για να μην «εκτεθεί» η κυβέρνησή τους προεκλογικά…

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την οριστική αποβολή από το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΓΜΕ των ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΛΑΚΗ, ΤΣΕΛΕΠΙΔΗ, ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ.

Η μόνη έντιμη ενέργεια που μπορούν να κάνουν είναι παραιτηθούν οικειοθελώς για να διευκολύνουν την διαδικασία έτσι ώστε να μπορέσει το ιστορικό αυτό Σωματείο να συνεχίσει τους αγώνες του για τους εργαζόμενους του και για την χώρα την οποία πρέπει να υπηρετούμε!

Η Ε.Γ. της ΑΝΑ.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: