23 Ιουνίου 2018

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Α ́ ΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΓΜΕ



του Γ. Βουγιουκαλάκη

Αθήνα 22/6/2018

Συνάδελφοι,

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναδέλφους που με την ψήφο τους με ανέδειξαν στην πρώτη θέση με 58 ψήφους.

Θέλω στη συνέχεια να παρατηρήσω ότι το πολύ μεγάλο ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές (83%, με ικανό αριθμό συναδέλφων να μην μπορούν αντικειμενικά να ψηφίσουν) δείχνει ότι έχει κατανοηθεί ο σημαντικός ρόλος του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΙΓΜΕ.

Ζητώ από όλους τους συναδέλφους, ότι κι αν ψήφισαν στον πρώτο γύρο, να προσέλθουν ξανά στη δεύτερη εκλογική διαδικασία της επόμενης Παρασκευής (29/6/18), ώστε ο εκπρόσωπός μας να εκλεγεί από το σύνολο των εργαζομένων, αποκτώντας αυξημένο κύρος.

Σε ότι αφορά στην επιλογή μεταξύ των δύο υποψηφίων που περνούν στο δεύτερο γύρο, δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω από αυτά που παρέθεσα στην προηγούμενη δήλωσή μου για τις εκλογές.

Σας ζητώ δηλαδή να σκεφτείτε πολύ σοβαρά ποιος από τους δύο υποψηφίους μπορεί να υπηρετήσει με τον αποτελεσματικότερο τρόπο στη θέση του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΙΓΜΕ, επιλέγοντας αυτόν που θεωρείται ικανότερο να προωθήσει τα συμφέροντα του ΙΓΜΕ και των εργαζομένων του.


ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: