13 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΜΕΝΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΜΑΣ

 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

(ΑΝΑ.Σ.Α.)

13/02/2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΜΕΝΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΜΑΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΓΣ

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,

Κατά δήλωση της πλειοψηφίας του Συνδικάτου προωθείται μερική επιστροφή των παράνομα παρακρατημένων  δεδουλευμένων μας. Ρύθμιση που θα αφορά ένα μόνο μέρος των συναδέλφων και παραπέμπεται στις καλένδες του μέλλοντος η επιστροφή των κλεμμένων για τους υπόλοιπους. Στο μέλλον που η ηγετική ομάδα της πλειοψηφίας του Συνδικάτου θα είναι ήδη συνταξιούχοι, ή σε ένα μέλλον «αβέβαιο» για το αν θα συνεχίσει να λειτουργεί το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, αν δεν το καταβροχθίσει ο βιολογικός θάνατος, ξαφνικός ή αργός..

Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της παράταξής μας στο ΔΣ  δεν είχαν καμιά σαφή, ενημέρωση παρά μόνο ότι προσπαθούσε το προεδρείο του Συνδικάτου να κάνει επαφές, στις οποίες δεν έπαιρναν απαντήσεις, από τα Υπουργεία και εισέπρατταν αδιαφορία μέχρι απελπισίας.

Να διευκρινιστεί επίσης ότι δεν είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι δικηγόροι ενήμεροι από την εξέλιξη, ουτε και γνωρίζει κανείς τι ακριβώς συζητούν με τον Ν.Σ. του Συνδικάτου.

Απαιτούμε,

Άμεση και κατεπείγουσα ΓΣ των συναδέλφων στα μέσα της εβδομάδος,  ώστε μαζί με το κείμενο του υπό κατάρτιση νομοσχεδίου (που θα το έχουμε ίσως μέχρι αύριο, σύμφωνα με την πλειοψηφία του Συνδικάτου) καθώς και την παρουσία εκπροσώπων των συνταξιούχων  και των νομικών παραστατών μας που εμπλέκονται με τα δικόγραφα, να δοθούν απαντήσεις και να γίνει ένας γόνιμος διάλογος με δεσμευτικές συλλογικές αποφάσεις που να εκφράζει όλους τους εργαζόμενους χωρίς αδικίες

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να αποφασίσουν οι ίδιοι για τις εξελίξεις που τους αφορούν.

 

Η ΕΓ της ΑΝΑΣΑ

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: