15 Δεκεμβρίου 2023

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΝΕΥΜΑ Ο «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ», ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ

 

ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΙΓΜΕ

Αχαρνές, 15.12.2023

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΝΕΥΜΑ Ο «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ», ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,

Εκτός από την συρραφή αποσπασμάτων και κακής ποιότητας ευφυολογημάτων ο πρόεδρος του ΔΣ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ του ΙΓΜΕ δεν είπε τίποτα για την ταμπακιέρα. Και τι να πει; Έκθετος στους συναδέλφους και για τις δύο του ιδιότητες αναλώνεται σε λογοτεχνικά παιδιαρίσματα.

Να απαντήσει ο ίδιος, αλλά και όλοι της πλειοψηφίας του ΔΣ στα επίκαιρα ζητήματα που θέσαμε.

Ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ ΙΓΜΕ πότε τους ενημέρωσες για τις αποφάσεις του ΔΣ και την στάση σου; ΠΟΤΕ.!!!.

Θα έπρεπε να ντρέπεται για την εν κρυπτώ δράση του εκπροσώπου τόσα χρόνια. Του εκπροσώπου που έδωσε άλλοθι στις διοικητικές πράξεις χωρίς να νιώσει την υποχρέωση να ενημερώνει τους συναδέλφους.

Ας κάνει τουλάχιστον μια τελευταία πράξη στο σημερινό ΔΣ της ΕΑΓΜΕ και να εισηγηθεί (όπως συμφωνήσαμε) να πάρει η οικογένεια θανούντος συναδέλφου μας το μείζον νοσηλευτικό, που κινδυνεύει να το χάσει από την πλήρη αδιαφορία και άρνηση Διοίκησης και υπ. παραγόντων.

Όσο για την «περιβόητη» ΚΥΑ να θυμίσουμε στους συναδέλφους ότι πάνω από 4 εκατ. Θα κάνουν φτερά. Δεν δέχτηκε την πρότασή μας να γίνει κινητοποίηση στον υπουργό για να πιέσουμε να βελτιωθεί (τουλάχιστον), δεν δέχτηκε να πάμε ούτε ως ΔΣ, δεν δέχτηκε να βγει καν Δελτίο Τύπου καταγγελίας, λέγοντας δε προκλητικά στο τελευταίο ΔΣ του Συνδικάτου ότι: «κάνει μυστικές επαφές και συνεννοήσεις με παράγοντες του υπουργείου και για αυτό είσαι συ πρόεδρος και όχι άλλος..», προσβάλλοντας με αυτό τον τρόπο όσους τον ψήφισαν νομίζοντας ότι θα σεβαστεί τις συνδικαλιστικές τακτικές και διαδικασίες βάσει του καταστατικού μας.

Αλήθεια όταν ξεστόμισε στην συγκέντρωση των συμβασιούχων ότι «δεν υπάρχουν λεφτά να σας κρατήσουμε..» εννοούσε μην μας λείψουν και δεν τα πάρουμε εμείς οι «άριστοι» το 1/5 των κλεμμένων μισθων μας;;;; Ντροπή του!

Φυσικά και διεκδικούμε τους ψήφους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ, για να αποκτήσει ξανά το Συνδικάτο μας ΚΥΡΟΣ, να μας σέβονται και να μας υπολογίζουν και όχι όπως κατάντησε με ευθύνη της πλειοψηφίας να μας παίρνουν όλοι στο ψιλό!

Η Ε.Γ. του ΕΑΜ ΙΓΜΕ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: