01 Μαΐου 2021

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1η ΜΑΗ 2021

 Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας μαζί άλλα Συνδικάτα, Σήμερα Σάββατο 1η Μάη κατέθεσε στεφάνια ως φόρο τιμής στους νεκρούς της Τάξης μας, στην ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ και στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.

Με μαζική συμμετοχή και με αυτό το σύνθημα να δονεί τους δρόμους της Καισαριανής, δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς τίμησαν τη σημερινή εργατική Πρωτομαγιά. Τίμησαν τους νεκρούς της εργατικής τάξης, τους νεκρούς του Σικάγο, της πρώτης Πρωτομαγιάς το 1924, του Μάη του 1936, τους 200 κομμουνιστές της Καισαριανής που εκτελέστηκαν από τους ΝΑΖΙ στις 1/5/1944.

Επίσης στεφάνια στο Σκοπευτήριο κατέθεσαν η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, ο ΣΦΕΑ και η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

Συνεχίζουμε τον Αγώνα ενώνοντας τη φωνή μας με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ  και όλα τα εργατικά ταξικά Συνδικάτα, για να υψώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στο νόμο που η κυβέρνηση θα φέρει μέσα στο Μάιο για την κατάργηση του 8ωρου και των εργατικών δικαιωμάτων που κατακτηθήκαν με αγώνες και αίμα.

Να απαιτήσουμε όλοι μαζί την  σωτηρία της ΛΑΡΚΟ που έχει τεράστιες δυνατότητες, χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας με δικαιώματα.

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!


























Δεν υπάρχουν σχόλια: