01 Μαΐου 2023

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Γ. ΓΡ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ 1/5/2023

 ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

(ΑΝΑ.Σ.Α.)

Αχαρνές  01/05/2023

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,

Παραμονή Εργατικής Πρωτομαγιάς, ο Γεν. Γραμματέας του Συνδικάτου ενεργώντας αυτόνομα, σαν τον κλέφτη χωρίς ενημέρωση της Εκτελεστικής Γραμματείας, έκανε επαφές και συνεννοήσεις με παράγοντα-ες του ΥΠΕΝ. Επιβεβαιώθηκε ότι αν και όταν αποφασίσει το ΥΠΕΝ για έκδοση ΚΥΑ, αυτή θα κινηθεί στο «πνεύμα» του Νόμου, που σημαίνει ότι θα συνεχίσει την παρακράτηση των δεδουλευμένων μεγάλου μέρος των εργαζόμενων.

Αυτή η μεθοδευμένη προεκλογικού χαρακτήρα τηλεφωνική επικοινωνία αποτελεί μια ευτελή κουτοπονηριά από πλευράς Γ. Γραμματέα και μόνο σαν  ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΠΡΞΙΚΟΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ μπορεί να χαρακτηριστεί αφού προκλητικά αγνόησε τα όργανα του Συνδικάτου, πιθανά δε και τα άλλα μέλη του του Δ.Σ. που είναι εκλεγμένα με την ΚΕΣΙ. Για την πρωτοφανή αυθαίρετη ενέργειά του αυτή θα δώσει λόγο στα όργανα του Συνδικάτου!

Παρότι χαρακτηρίζουμε ως «προεκλογική» υπόσχεση την δήλωση του παράγοντα του ΥΠΕΝ, συνεχίζουμε να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΥΑ ΤΙΣ ΑΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ, χωρίς αστερίσκους, και να επιστραφούν όλα τα κλεμμένα σε όλους τους συναδέλφους ΤΩΡΑ, και όχι με μετεκλογικά με υποσχέσεις παλαιοκομματικού χαρακτήρα!

Σε διαφορετική περίπτωση η απελθούσα κυβέρνηση θα θεωρηθεί από τους συναδέλφους, ότι όχι μόνο εμπαίζει τους εργαζόμενους στο ΙΓΜΕ, αλλά ότι συνεχίζει το έργο όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων που ως εντολοδόχοι της Τρόϊκας έκλεψαν τα δεδουλευμένα μας.

Και ενώ ο Γ.Γ. «λειτούργησε» με αυτόν τον τρόπο, η πλειοψηφία του Συνδικάτου (ΚΕΣΙ) δεν μπήκε καν στον κόπο να εκδώσει Δελτίο Τύπου για την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ και να καλέσει τους εργαζόμενους μαζικά στις συγκεντρώσεις, όπως έκανε το σύνολο των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων σε όλο τον πλανήτη.

Προτίμησαν να ακολουθήσουν την Νέο-Δημοκρατική πολιτική, αλλά και την τακτική όλων των Δημαρχέων  της δεξιάς που υποβαθμίζουν την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ως γιορτή των λουλουδιών όπως έκαναν οι πραξικοπηματίες της χούντας….!

Εμείς επιμένουμε και τα θέλουμε όλα και για όλους τώρα!

Και ενόψει της ΗΜΕΡΑΣ:

ΖΗΤΩ Η ΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ!

 

Η Ε.Γ. της ΑΝΑ.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: