02 Ιουλίου 2024

ΔΥΣΩΔΙΑ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ» ΤΗΣ ΚΕΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΜΑΣ

 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

(ΑΝΑ.Σ.Α.)

 

ΔΥΣΩΔΙΑ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ» ΤΗΣ ΚΕΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΜΑΣ

Αχαρνές 2/7/2024

Οι γνωστοί «επιτήδειοι συγγραφείς» ανακοινώσεων της ΚΕΣΙ που δεν αντιπροσωπεύουν πια παρά μόνο τον εαυτό τους (και όχι τα μέλη της ΚΕΣΙ εκλεγμένα κα μη), για να καλύψουν το ξεπούλημα του 25% και να χαθούν τα 4,5 εκατομμύρια περίπου από τις τσέπες των συναδέλφων, υβρίζουν, παραπληροφορούν ψεύδονται και επιπλέον θίγουν και τους δικηγόρους που τους εμπλέκουν στις βρωμιές τους.

1.      Η παράταξη μας δικαιώνεται διαχρονικά για τις προβλέψεις της και την κριτική της. Τώρα επίκειται να χάσουν οριστικά τα κλεμμένα όλοι οι εργαζόμενοι που δεν έχουν ακόμη τελεσίδικες αποφάσεις!

2.      Στο κατάπτυστο άρθρο 172 του ν.5037, εξυπηρετούνται αποκλειστικά και μόνο οι τελεσίδικες  αποφάσεις και όχι οι  υπόλοιπες που εκκρεμούν και ή δεν έχουν πάρει ακόμη δικάσιμο.

3.      Οι προτάσεις των δικηγόρων που παραβρέθηκαν στο ΙΓΜΕ προτείναν νομοτεχνικές βελτιώσεις που αν είχαν συμπεριληφθεί στο άρθρο 172 θα συμπεριλαμβάνονταν πάνω από τα μισά κλεμμένα. Η κυβέρνηση δεν έλαβε υπόψη της ούτε μισή πρόταση των δικηγόρων μας.

4.      Ψεύδεστε όταν γράφετε ξεδιάντροπα ότι υπήρχε απόφαση από Γενική Συνέλευση για άνοιγμα περαιτέρω δικαστικού αγώνα. Η απόφαση ήταν ότι θα πάρουμε ότι μπορούμε και συνεχίζουμε αγωνιστικά για νέα πολιτική απόφαση προκειμένου να τακτοποιηθούν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι ενδεχομένως με ένα νέο άρθρο νόμου ή τροπολογία. Δεν θέλατε να πιέσουμε ούτε την διοίκηση, ούτε τον υπουργό ούτε την κυβέρνηση, για να μην τους χαλάσουμε τη μανέστρα! Θέλατε να κλείσετε την υπόθεση με το μικρότερο κόστος για την κυβέρνηση, σε πλήρη συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία και διοίκηση, την οποία συναντάτε παράνομα αντικαταστατικά και παράτυπα μόνοι σας, λες και  είναι τσιφλίκι σας το συνδικάτο. Γίνατε πλεον αντιληπτοί, εσείς οι κυβερνητικοί που εισβάλατε στο συνδικάτο για να αντισταθείτε σε κάθε δίκαια διεκδίκηση των εργαζομένων.

5.      Ψεύδεστε όταν γράφετε ξεδιάντροπα ότι προτείνατε σε συναδέλφους που εμπίπτουν στην ρύθμιση να μη πληρωθούν, αλλά να υπογράψουν για άλλη στάση διεκδίκησης. Σε ποιους απευθύνεστε;. Τα δεδουλευμένα είναι δικά μας και θα τα πάρουμε είτε σας αρέσει είτε όχι με οργανωμένο αγώνα!

6.      Ξεχνάτε εσκεμμένα, ότι ΟΜΟΦΩΝΑ αποδεχτήκαμε την γνωμάτευσή Περπατάρη το 2021 πριν τις εκλογές για τον Εκπρόσωπο των Εργαζομένων και με αυτούς τους όρους έγινε και τότε και φέτος. Μέχρι να τροποποιηθεί το καταστατικό όπως λέει ο νόμος της ΕΑΓΜΕ, ο εκπρόσωπος δεν είναι ανεξέλεγκτος. Ο προηγούμενος εκπρόσωπος εργαζομένων δεν το τήρησε, έδρασε ως εκπρόσωπος του εαυτού του και έκανε ότι γούσταρε χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα. Αυτό δεν θα συνεχιστεί, ο εκπρόσωπος θα δίνει σε όλους μας λογαριασμό και όχι μόνο στους εκλεκτούς εκλεγμένους στο συνδικάτο προϊστάμενους και διευθυντές της ΚΕΣΙ. Αν το παραβλέψει αυτό θα τον ανατρέψουμε!

7.      Διεκδικούμε ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ και όχι «γεωλογική υπηρεσία», όπως την οραματίζονται όσοι θέλουν να συνεχίσουν ανενόχλητοι τις αναθέσεις στην αγορά. Απαιτούμε ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ!!!

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Γ. ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΝΤΗ ΑΜΕΣΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!

ΑΝΑΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: